**************************
_______________________________________________________________________________________________________
HEM       GREY      DE & PE GOLDEN      TILL SALU      PLANERADE KULLAR      FÖDDA KULLAR      CHAMPIONS

NYHETER      UTSTäLLNINGAR      MINNESLUND       FAKTA KONTAKT      OM OSS      LÄNKAR

__________________________________________________________________________________________________________

  SMF 382 Jerona's består av Veronika med familj. Vi har ca 30 marsvin och avlar på släthäriga marsvin i varianterna Self Grey och Crested samt Self, Crested, Nonself Roan, i PE & DE Golden.

  Vi strävar efter att avla fram bra utställningsmarsvin som är friska och tillgivna. Då vi vill framåt i aveln vill vi behålla minst en unge i varje kull att avla vidare på. Därmed inte sagt att övriga ungar är sämre, utan att den vi behåller har det vi behöver för att nå dit vi vill, och då vi inte kan behålla alla blir övriga till salu.

  Det är viktigt för oss att marsvinen även är bra kelgrisar och att de kommer till bra hem! I möjligaste mån tar vi tillbaka marsvin vi sålt om köparen inte kan behålla dem. Ni är alltid välkomna att kontakta oss för råd angående marsvin.  Vår första utställning var julshowen 2002, då hade vi "bara" petdjur. Vi hade så trevligt att det har bara fortsatt sen dess.
  Veronika hade ett marsvin nr hon var 10-14 år, som hon tyvärr var tvungen att lämna bort p.g.a. allergi i familjen.

  Vi fick vårt uppfödarnamn i maj 2006. From 2012 har vi dragit ner på marsvinen och kommer endast hålla på i en mindre skala.Veronika © Veronika Ståhl 2004-2013